}

07 Ιανουαρίου, 2015

ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ: Δεν θα ανοίξουν τελικά αύριο τα σχολεία!

ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ: Δεν θα ανοίξουν τελικά αύριο τα σχολεία!


Την Πέμπτη (08 Ιανουαρίου) ήταν προγραμματισμένο να ανοίξουν τα σχολεία μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.
Ωστόσο αυτό δεν αποκλείεται να πάρει παράταση, μιας, δύο αλλά και πέντε ημερών! Ο λόγος; Φυσικά η κακοκαιρία που πλήττει την χώρα.

Σε περιοχές που αυτή την στιγμή είναι χιονισμένες, είναι σίγουρο πως αύριο δεν θα ανοίξουν τα σχολεία, ενώ σχετική ανακοίνωση αναμένεται και μέσα στην ημέρα από το Υπουργείο Παιδείας για τις περιοχές τις οποίες θα συμβεί αυτό.

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, αποφασίστηκε το κλείσιμο των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στα δημοτικά διαμερίσματα Θρακομακεδόνων, Βαρυμπόμπης, Ολυμπιακού Χωριού του Δήμου Αχαρνών, σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Διονύσου, δηλ. Διόνυσος, Κρυονέρι, Άγιος Στέφανος, Δροσιά, Άνοιξη, Σταμάτα, Ροδόπολη, στα δημοτικά διαμερίσματα Αφιδνών, Αυλώνα, Μαρκόπουλου Ωρωπού, Καπανδριτίου, Καλάμου, Πολυδενδρίου, Μαλακάσας του Δήμου Ωρωπού και στα δημοτικά διαμερίσματα Βαρνάβα και Γραμματικού του Δήμου Μαραθώνα. Στις υπόλοιπες περιοχές και ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, σε περίπτωση που επικρατήσει παγετός, η λειτουργία ή μη των σχολείων μπορεί...


Μάλιστα εφόσον η κακοκαιρία συνεχιστεί και σήμερα, δεν αποκλείεται να μην ανοίξουν τα σχολεία ούτε την Παρασκευή, με την έναρξη της σχολικής σεζόν για το 2015 να αναμένεται από Δευτέρα.

ΠΗΓΗ: athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ