}

27 Απριλίου, 2015

Απίστευτα Προκλητικός ο Σαμαράς – Απύθμενο θράσος από τον μεγαλύτερο Έλληνα ψεύτη πολιτικό όλων των εποχών!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ1

Συμμετείχε ενεργά στην καταστροφή της Ελλάδας και στην οικονομική καταστροφή του κόμματος, του οποίου είναι Πρόεδρος… Και σαν να μην έχει συμβεί τίποτα, συνεχίζει και μιλάει με το ίδιο απαξιωτικό αυτοκρατορικό ύφος, ασκώντας μάλιστα και κριτική… Η ξεφτίλα είναι μικρή λέξη για να περιγράψει κανείς την περίπτωση του….
Ο Σαμαράς, ξεχνώντας το πρόσφατο κυβερνητικό παρελθόν του, τα όσα δεινά έφερε στη χώρα, καθώς και το εκλογικό Βατερλό του, εμφανίστηκε στο MEGA και την εκπομπή ONlin eμε καταστροφολογικές προβλέψεις.
Είπε πως η χώρα πάει ολοταχώς στα βράχια, ο ίδιος όμως δε ζητάει εκλογές και συμβούλεψε την κυβέρνηση να αλλάξει πολιτική. Δηλαδή, να υποκύψει στις απαιτήσεις των δανειστών.
Προφανώς και σε εκείνες, που η κυβέρνησή του είχε αρνηθεί να υποκύψει…
«Αν τα σπάσουν με τους δανειστές, θα μας κάνουν Αργεντινή. Θα πάνε σε εκλογές ή δημοψήφισμα και θα βάλουν το δίλλημα ευρώ ή δραχμή».
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ
Έκανε λόγο για αδιέξοδο, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι «κορόιδεψε τον κόσμο».
Σύμφωνα με τον Σαμαρά, η κυβέρνηση είτε «πρέπει να συγκρουστεί με τον εαυτό της ή είτε με τους δανειστές».
Ο ίδιος τόνισε την ανάγκη να υπάρξει μια συμφωνία και επισήμανε ότι «εντολή του κόσμου ότι δεν πρέπει να πάμε σε Grexit».
Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα στο MEGA, μίλησε για «δημόσια ομολογία αδυναμίας πληρωμής μισθών και συντάξεων», υπογραμμίζοντας ότι «δεν επιτρέπεται ένας υπουργός να κάνει μια τέτοια δήλωση καταστροφική», καθώς δίνεται «η εικόνα μιας Ελλάδας που συνορεύει με τη χρεοκοπία».
Ο Σαμαράς υποστήριξε ότι υπάρχει ακόμη η δυνατότητα να ελεγχθεί η «ζημιά», αλλά με διαφορετική πολιτική. «Σε 1,5 χρόνο αν αλλάξει πολιτική μπορούμε να βγούμε από το Μνημόνιο», εκτίμησε, σημειώνοντας πως «τόσο κόστισε αυτό το πισωγύρισμα».
Ο Σαμαράς είπε ότι αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη που ψήφισε την Ζωή Κωνσταντοπούλου για Πρόεδρο της Βουλής.

Στην ερώτηση, γιατί δεν πρότεινε έναν Αριστερό Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ώστε να αποφεύγονταν οι εκλογές, απάντησε πως το έκανε, το πρότεινε στον Κουβέλη, αλλά αυτός αρνήθηκε.
«Θα το αποκαλύψω αυτό σήμερα», είπε. 
«Μια μέρα πριν προτείνω τον κ. Σταύρο Δήμα, τον οποίο εκτιμώ βαθύτατα, έκανα πρόταση στον κ. Κουβέλη. Έστειλα τον κ. Σταμάτη, να του την μεταφέρει, αλλά εκείνος αρνήθηκε».
«Συγχαρητήρια» στον μεγαλύτερο Έλληνα ψεύτη πολιτικό όλων των εποχών, υποτακτικό της Μέρκελ και άξιο υπάλληλο της Τρόικα στην Ελλάδα…

 http://hellasforce.com/

1 σχόλιο:

Δημήτρης Μπελιβανάκης είπε...

Μή βιάζεστε, γιατί περιμένει στη γωνία να τον ξαναβγάλετε πρωθυπουργό. Γι' αυτό δεν τα μαζεύει με το καλό να τσακιστεί!!!

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ