}

11 Μαΐου, 2015

Καλύτερα να προσκυνάς το λείψανο της Αγ. Βαρβάρας κύριε Φίλη, παρά τα λείψανα από τα NH90

Προσκύνημα στα λείψανα των NH90 από «συντρόφους». Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε σύντροφε, κύριε Φίλη.

Τις λυσσαλέες επιθέσεις στο ΥΠΕΘΑ όταν γίνονται από τους εκδότες – οικόσιτα των γερμανικών εταιρειών, να τις κατανοήσουμε. Ξέρεις τι είναι να στέλνουν στον Καμμένο οι «γερμανικοί κολοσσοί» τον απόστρατο συνταγματάρχη ως εκπρόσωπο και σε μία εβδομάδα να καταλήγει στην φυλακή; Λογικό να λυσσάνε και να εκβιάζουν. Και θα δουν και άλλα, τώρα που το μέγα σκάνδαλο των NH90 πήγε πακέτο στον εισαγγελέα.

Να επιτίθεστε όμως και εσείς στον ΥΕΘΑ, επειδή μετά από 1000 χρόνια έφερε ένα κειμήλιο της Ορθοδοξίας, που το είχαν ως κόρην οφθαλμού οι «σκοταδιστές και κορόιδα» Βενετσιάνοι, ναι, δεν θα το έκανε ποτέ ο προοδευτικός Χότζα κάτι τέτοιο, παραπάει. Άλλο να επαναπατρίζεις ένα ιστορικό κειμήλιο μετά από 1000 χρόνια και άλλο να χρεώνεις την Ελλάδα για τα επόμενα 100 χρόνια για να γεμίζουν οι λογαριασμοί απατεώνων.

Δεν ενοχλεί κανέναν η ορθόδοξη λατρεία και το προσκύνημα στο ταπεινό εκκλησάκι στο αντικαρκινικό νοσοκομείο «Άγιος Σάββας». Πλην των ταλιμπάν της ISIS βεβαίως.

Αντίθετα, ενοχλεί, εξοργίζει και προκαλεί την κοινωνία η χουμπαυλολατρεία και το προσκύνημα μεσαζόντων στα καφέ του Κολωνακίου…

Σφοδρή επίθεση στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη για τα όσα δήλωσε το πρωί της Δευτέρας στο Mega περί «εμπορίας λειψάνων» με αφορμή τη μεταφορά του σκηνώματος της Αγίας Βαρβάρας στο νοσοκομείο «Αγιος Σάββας», έκανε η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, κάνοντας λόγο για επιχείρηση περιορισμού της ελευθερίας της θρησκείας.

Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Νίκου Φίλη, ο διευθυντής Τύπου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Χάρης Κονιδιάρης τόνισε: «Εμπόριο λειψάνων κάνει ο ίδιος ο κ. Φίλης. Εμπορεύεται τα λείψανα ενός δήθεν αριστερού αντικληρικαλισμού, ο οποίος και παραπέμπει σε περιόδους μεσαίωνα, αφού επιδιώκει να περιορίσει τη συνταγματικά κατοχυρωμένη ελευθερία της θρησκείας. 

» Καλόν είναι ο κ. Φίλης να ερωτήσει ο ίδιος τους ασθενείς που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο εάν επιθυμούν ή όχι τη μεταφορά του ιερού λειψάνου αλλά και να διδαχθεί από τη στάση του Πρωθυπουργού της χώρας κ. Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος σέβεται απόλυτα το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων και αποφεύγει να πέφτει στην παγίδα παρωχημένων ''προοδευτικών'' λαϊκισμών"».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ