}

11 Μαΐου, 2015

Προφυλακιστέος πρώην αξιωματικός για την προμήθεια των Leopard

Προφυλακιστέος πρώην αξιωματικός για την προμήθεια των Leopard

Τα επίμαχα άρματα μάχης LeopardΠηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στην φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή Διαφθοράς, Γαβριήλ Μαλλή, ο πρώην ανώτερος αξιωματικός Παναγιώτης Κατσής, που απολογήθηκε για δωροδοκία που φέρεται να έχει λάβει, στο πλαίσιο της υπόθεσης της προμήθειας των Leopard. 


Σύμφωνα με πληροφορίες
στην απολογία του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι τα 3 εκατ. ευρώ που βρέθηκαν στο λογαριασμό του είναι προϊόν δωροδοκίας από τη γερμανική εταιρεία Reinhmental προκειμένου αυτή να αναλάβει υποκατασκευαστικό έργο της προμήθειας των Leopard ύψους 120 εκατ. ευρώ.


Ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ότι τα 2 εκατομμύρια ανήκουν στον ήδη κατηγορούμενο επιχειρηματία Παναγιώτη Ευσταθίου κάτι που και ο ίδιος ο Ευσταθίου επιβεβαίωσε με δήλωσή του στον ανακριτή.

Σε ότι αφορά στα υπόλοιπα ο απόστρατος αξιωματικός υποστήριξε ότι του τα έδωσε ο Ευσταθίου προκειμένου να τον στηρίξει οικονομικά καθώς εκείνο το διάστημα αντιμετώπιζε οικονομικά πρόβλημα.

Τις επόμενες ημέρες θα κληθούν να απολογηθούν τρία ακόμη άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση . Πρόκειται για τον αντιπρόσωπο τηςReinhmental Π. Ευσταθίου τη σύζυγο του που φαίνεται ως συνδικαιούχος σε λογαριασμούς του και ένα ακόμη στρατιωτικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ