}

04 Ιουλίου, 2015

Οι στρατιωτικοί απέναντι στο δημοψήφισμα! Άρθρο του Κ.Φράγκου

Οι ανεύθυνες πολιτικές και οικονομικές ελίτ της Ελλάδος θυσίασαν την οικονομία της Χώρας, την ποιότητα ζωής των πολιτών και το μέλλον των νέων για τα δικά τους βραχυπρόθεσμα συμφέροντα.
Βόλφ. Σόϊμπλε 

Image
Εμείς οι Στρατιωτικοί, ε.ε. και ε.α., πρέπει να στεκόμαστε μακρυά από τις, εν πολλοίς, πλήρως απαξιωμένες και πωρωμένες πολιτικές ελίτ που έφεραν την Χώρα στην σημερινή κατάντια και ένδεια και τις Ε.Δ. μας στο κατώτατο σημείο ισχύος, μεταπολεμικά.

Οι πολιτικοί μας, σήμερα, για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι η αρπαγή και η λεηλασία της Εξουσίας, ενίοτε υπό το πρόσχημα του πατριωτισμού.

Ακούσαμε θρασύτατα διαγγέλματα και παρεμβάσεις πολιτικών ζόμπι που σήμερα, τόσο όψιμα, κλαυθμυρίζουν για την χρεοκοπία που αυτοί προκάλεσαν. Προκαλεί εμμετό π.χ. η παρέμβαση του κ. Κ. Σημίτη, του Μεγάλου Δανειολήπτη. Εμείς, δεν έχουμε το δικαίωμα (τους ε.α. εννοώ) να διαμαρτυρηθούμε, να λάβουμε θέση; Ασφαλώς, αλλά όχι ομαδοποιημένοι πίσω από την άποψη ενός, εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσόντος, κόμματος. Μας χορηγείται, πάραυτα, πολιτική ταυτότητα που, πρέπει να γίνει αντιληπτό, δεν την έχουμε ανάγκη. Τα συγκεκριμένα δύσοσμα αρώματα του Κόμματος μας εκθέτουν.

Το διάγγελμα των τ. Αρχηγών και Ανωτάτων υπέρ του ΝΑΙ έχασε την δυναμική του γιατί, σαφώς, στοιχήθηκε στην γραμμή της ΝΔ. Σημείωσα στον πίνακα την παρουσία μερικών κορυφαίων, εξαιρετικού κύρους αξιωματικών (όπως π.χ. του μακράν παντός κομματισμού Στρατηγού κ. Νίκου Λαζαρίδη κά.) τους οποίους θα ήθελα να μη δω στη λίστα ή σε καμμιά λίστα. Καλλίτερα να ήταν "ελεύθεροι σκοπευτές".
Ακολούθησε μια δεύτερη λίστα τ. Αρχηγών. Το κείμενο είναι, σαφώς, ουδέτερο και υποστηρίζει ότι ο Έλλην πρέπει να σταθεί προς της κάλπης χωρίς κομματικές ψυχώσεις.

Το βρίσκω θετικότερο του πρώτου. Προσφέρει.

Σ' αυτό συμπεριλαμβάνονται οι υπογραφές τεσσάρων, διαδοχικών Αρχηγών, αστεριών, που εσφαγιάσθηκαν, κυριολεκτικά, άνευ λόγου από την "πεφωτισμένη" Ηγεσία των Αντωνομπένηδων. Είναι οι κ. Κ. Ζιαζιάς, Κ. Γκίνης, Αθ. Τσέλιος και Χρ. Μανωλάς.

Τέλος, επισημαίνω τις κραυγές δύο μοναχικών λύκων. Του τ. Υπουργού, επίτιμου Α/ΓΕΣ Στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου που κραύγασε ένα δυναμικό ΝΑΙ και του Στρατηγού Δημ. Αλευρομάγειρου που έκανε το ίδιο με ένα ΟΧΙ. Εκτός "αιγίδων" αμφότεροι. Μου δικαιολογείτε, ωστόσο, το ερώτημα: Πού ήσαν μερικοί Αρχηγοί, Στρατηγοί, Ναύαρχοι κ.λπ όταν η Χώρα εξευτελιζόταν στα Ύμια, οι Ε.Δ. κατεκλέπτοντο (1996-2012) και παρεχωρείτο μέρος της Κυριαρχίας της Χώρας στους δανειστές από τους Γιώργο - Αντωνομπένηδες που σήμερα… αναστενάζουν;

Τέλος, εκφράζω την μεγάλη συγκίνησή μου, ως Πατριώτης και Αξιωματικός ε.α., που είδα προχθές στην τηλεόραση δύο μεγάλους Αξιωματούχους της Εξουσίας (και βασικούς υπόλογους της σημερινής αθλιότητας) τον Πρόεδρο τ. Δ. κ. Πάκη Παυλόπουλο και την Διοικητή της Εθνικής Τράπεζας κ. Λούκα Κατσέλη να σχολιάζουν, μελαγχολικά, την σημερινή κατάσταση… Τα ίδια πρόσωπα στην ίδια σκηνή.

Σημ.1: Η σαπίλα των λεηλατών και των μνημονίων ετοιμάζουν ήδη την επάνοδο, επωφελουμένη των σφαλμάτων του άπειρου κ. Τσίπρα. Επέλεξαν και Πρωθυπουργό. Το πρωτοπαλίκαρο του Σημίτη κ. Γιάννη Στουρνάρα. (Παραπολιτικά 03/07).

2. Προσωπικά έχω πάρει θέση (ON ALERT 01/07/15): Αποχή. Και εξήγησα το γιατί. Βρήκα κι έναν οπαδό. Τον Στρατηγό κ. Αν. Φαραντάτο. Τον Ευχαριστώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ